Tilaajalla on normaalitapauksessa oltava y-tunnus. Mahdollisesti vaarattomia kemikaaleja voidaan toimittaa myös ilman, tiedustele tällöin myynti@elektrokem.fi.

Tilaus astuu voimaan Elektrokem Oy:n hyväksyttyä sen sähköpostitse. Verkkokaupassa vahvistetaan ainoastaan tilauksen saapuminen meille. Tilausvahvistuksen yhteydessä ilmoitamme mahdollisesta toimituksen jakamisesta osatoimituksiin saatavuustilanteen muutosten vuoksi. Tässä vaiheessa asiakas voi halutessaan perua tekemänsä tilauksen. Tilaus on virallinen asiakkaan hyväksyttyä mahdolliset toimitusaikamuutokset.

Hinnat ialv., vap. varastossamme. Vakioasiakkaiden hinnat sovitaan erikseen.

Toimitusmaksu on Suomen alueella € 25,- (ialv) per tilaus, ellei erikseen ole muuta sovittu. Mikäli toimitus joudutaan jakamaan useaan osaan esimerkiksi saatavuuden vuoksi emme peri osatoimituksista erillistä toimitusmaksua.

Laskutamme myynnin, emme myy käteisellä emmekä korttimaksuilla. Poikkeukset erikseen sovittaessa. Normaali maksuehto on 14 pv netto, viivästyskorko 8 %. Mahdollisessa kuluttajakaupassa noudatamme siihen liittyvää korkolainsäädäntöä.

Mikäli toimitus on virheellinen pyydämme ottamaan yhteyden asiakaspalveluumme. Huomautusaika on seitsemän arkipäivää. Sama koskee mahdollista vikaa itse tuotteessa.

Analyysitodistukset toimitetaan sähköpostitse tuotteiden toimituksen yhteydessä ja käyttöturvallisuustiedotteet ensimmäistä kertaa toimitettaessa tai pyydettäessä.

Tietosuojaselosteen voit lukea täältä.